VAPs

VAPs:

De Vrije Activiteiten Periode (VAP) is de tijd na de Quintus kennismakingstijd waarin alle leden een dispuut vinden. Nieuwe leden kunnen zich inschrijven bij activiteiten die georganiseerd zijn door de disputen. Kom bij ons langs om de eerste van vele mooiste nachten in je leven mee te maken waar je de volgende ochtend weinig van herinnerd. Wat je wel weet is dat je snel laat weten nog eens langs te komen.

Vap 1: Viking Vap
Laat je meevoeren op de cobra cruise. Op gepaste wijze zullen wij de Leidsche grachten te water onveilig maken. Pak je bontvel,laat je baard staan, en neem je ABH mee. Welkom bij de ruigste kroegenvaartocht van Leiden.

Vap 2: Cantus
De Cobra specialiteit, niemand doet het zoals wij. Tijdens deze samenzang wordt er wel een biertje of twee gedronken en als je niet oplet zit je opeens in de kan uit een kinderkruiwagen te drinken. Laat je door de Senior en Strafmeester meenemen op een avontuur die je waarschijnlijk vergeet. Nu ook verkrijgbaar op 1.5-meter!

Vap 3: Hazenvap
Kroegentoch op steroids. Verkleed door Leiden van kroeg naar kroeg rennen. Ben je meer dan een minuut na de eerste? Dan lig je uit de race. Wees niet getreurd, de niet zo fitte cobranen wachten al op je in een centrale kroeg. Kan je wel drinken en rennen tegelijkertijd dan heb je een unieke kroegentoch tegemoet.

Vap 4: Clochard Vap
Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om onder een brug te wonen? Dit is je kans om je dromen waar te maken! Halve liters, winkelkarren, mobiele matrassen en een kampvuur. Kom in je zwerverskleding mee met de Cobra op een nachtelijk avontuur door Leiden!

Vap 5: Pubquiz
Wie zijn de Cobranen en wie ben jij? Kom met ons op Quintus zuipen op deze interactieve avond en drink tot de pas op is (reminder: de pas is nooit op).

Vap 6: Pool Vap