VAPs

VAPs 2022

De Vrij Activiteiten Periode is het moment op Quintus om kennis te maken met de verschillende disputen. Cobra organiseert al jarenlang de leukste VAPS. Benieuwd wat we dit jaar van plan zijn? Lees dan vooral door en schrijf je in tijdens de Burchtavond op 3 september! Kan je niet wachten om al eerder kennis te maken met de mannen in grijs-oranje? Ga dan naar onze instagram en stuur een DM om een keer mee te borrelen.

VikingVAP, 5 september.

Laat je meevoeren op de Cobra cruise. Op gepaste wijze zullen wij de Leidsche grachten te water onveilig maken. Pak je bontvel, laat je baard staan, en neem je ABH mee. Welkom  bij de ruigste kroegenvaartocht van Leiden.

 

Cantus, 9 september.

Voor als je eens een echte Cantus, op zijn Cobraans, wil meemaken! Zuipen en Zingen ZONDER GRENZEN!   

IMG_6137.HEIC

HazenVAP, 12 september.

Een absolute top-VAP, berucht op Quintus en ver daarbuiten, een wervelende race in outfit langs de vele kroegen van Leiden. Niet te missen!

 

ClochardVAP, 16 september.

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om onder een brug te wonen? Dit is je kans om je dromen waar te maken! 
Kom in je zwerverskleding mee met Cobra op een nachtelijk avontuur door Leiden!

 

KroegensportVAP, 19 september.

Lijkt het je vet om je liefde voor bier te combineren met je passie voor o.a. poolen, darten, pokeren etc? Dan is deze VAP perfect voor jou! We gaan in een kroeg allerlei kroegensporten beoefenen terwijl we tegelijkertijd genieten van het goudgele brouwsel dat rijkelijk zal vloeien.